HY Forum Liefhebber |
|
|
Geregistreerd: za 10 mei, 2014 1:27 Berichten: 49
|
Vanwege de Covid-19 crisis hebben wij besloten om ons restaurant (in Zweden) niet met Pasen voor het seizoen te openen. De vraag was alleen: "hoe kunnen we dan wat geld verdienen?" Nou "De Bus" heb ik al die jaren zo verzorgd dat mijn kinderen (die er ongeveer in geboren zijn) hem nog kunnen erven. Uiterlijk niet bepaald een schoonheid maar innerlijk uitstekend en elke twee jaar gekeurd. Wat kun je dan beter doen dan hem eens nuttig te gaan gebruiken en er een Food-Truck van maken. We staan nu 5 dagen in de week in het dorp bij de supermarkt met kant-en-klare restaurantwaardige gerechten (vers en gevroren). En het lijkt erop dat we kunnen overleven.....
Bijlagen: |
vår buss för le camion.jpg [ 678.27 KiB | 33493 keer bekeken ]
|
vår buss för le camion.jpg [ 678.27 KiB | 33493 keer bekeken ]
|
|
|